Angelsounds Szívhang hallgató okostelefonhoz

VAN
Raktárkészlet:
Angelsounds Szívhang hallgató okostelefonhoz
Angelsounds Szívhang hallgató okostelefonhoz
Angelsounds Szívhang hallgató okostelefonhoz
Angelsounds Szívhang hallgató okostelefonhoz
22 990 Ft
Az ANGELSOUNDS Magzati Szívhang Hallgató segítségével meghallgathatja még meg nem született gyermekének szívhangját, és egyéb csodálatos hangjait, többek között például csuklását, mocorgását.
A készülék segítségével felveheti ezeket a hangokat, rögzítheti, megőrizheti, megoszthatja vagy elküldheti családtagjai, ismerősei számára e-mail-ben.
A készülék alkalmas arra, hogy rögzítse a saját szívverését, melyet visszajátszhat újszülöttjének megnyugtatására. Az orvostudomány jelenlegi ismeretei szerint az anyaméhben megszokott anyai szívdobogás ismételt hallgatása a születés után is megnyugtató hatással van a babákra. A baba, vagy a saját szívhangját rögzítheti bármelyik audio kimeneti dugaszoló-aljzaton keresztül csatlakozó kábellel bármilyen hangfelvevő eszközzel.
Az ANGELSOUNDS FETAL DOPPLER Magzati Szívhang Hallgatóval hallható szívhang megegyezik a klinikai ultrahang vizsgálatokon hallható hanggal.
A Magzati Szívhang Hallgató alkalmas arra, hogy ellenőrizze gyermeke szívhangját, ezáltal megnyugtassa Önmagát.
A készülék segíti a családi kötődések kialakulását és erősödését a terhesség alatt.
Figyelem! A készülék nem helyettesíti a rendszeres terhes-gondozást, nem alkalmas ennek pótlására. Amennyiben a szívhanggal kapcsolatban bármilyen kérdése, észrevétele van keresse fel kezelőorvosát. Ha a magzati szívhanggal kapcsolatban kétségei támadnak, azonnal forduljon kezelőorvosához!
Tartozékok:
Angelsounds Magzati Szívhang Hallgató (Fetal Doppler)
Fejhallgató
Használati Útmutató
Adatok
Cikkszám
ang3
Tömeg
500 g/db