Baby Control BC-2210 légzésfigyelő készülék

Nincs raktáron
Baby Control BC-2210 légzésfigyelő készülék
36 990 Ft
A csomag tartalma: BC-2000 digitális vezérlőegység kijelzővel, 2 db BC-2101 érzékelőlap, kezelési utasítás, garanciajegy, 2 db ceruzaelem

Az érzékelőlap közvetlenül az ágyrácsra, a matrac alá elhelyezve érzékeli a gyermek minden mozgását, alvás közben elsősorban a légzőmozgását. A mért értéket a vezérlőegység kiértékeli. Ha nem érzékel mozgást, riasztó hang és fényjelzést ad, így a segítség még időben érkezhet. A Baby Control légzésfigyelő észleli az esetleges légzésleállást. Amint az érzékelőlap által küldött érték 12 másodpercig nem haladja meg az előre beállított küszöbértéket, négy rövid figyelmeztető hangjelzés után a készülék hangos, szaggatott riasztást ad.

Az új továbbfejlesztett Baby Control légzésfigyelő készülékek a kereskedelemben kapható minden matraccal kompatibilissá váltak, minimalizálva ezzel a téves riasztások kialakulásának esélyét. A készülékek továbbra is elemmel és hangsúlyozottan a felhasználó szempontjából biztonságos és könnyen kezelhető vezetékes kapcsolattal üzemelnek. Ez utóbbi megoldással elkerülhető a baba környezetének elektromágneses, rádiófrekvenciás terhelése, az úgynevezett elektroszmog növekedése.

A Baby Control légzésfigyelő folyamatos ellenőrzés alatt tartja gyermeke légzését a kiságyban, vagy nyugvó helyzetben levő babakocsiban, bölcsőben is. A Baby Control légzésfigyelő készülék életet menthet, de nem életmentő berendezés!

Fontos! A légzésfigyelő nem életmentő készülék! Vészhelyzet esetén azonnal cselekedni kell, amihez ajánlott előzetesen egy baba-elsősegély tanfolyamot elvégezni!
Adatok
Cikkszám
1286
Tömeg
1 kg/db