Liliputi® Csatos Hordozó Rainbow line - Dogs

VAN
Raktárkészlet:
Liliputi® Csatos Hordozó Rainbow line - Dogs
Liliputi® Csatos Hordozó Rainbow line - Dogs
Liliputi® Csatos Hordozó Rainbow line - Dogs
Liliputi® Csatos Hordozó Rainbow line - Dogs
39 990 Ft
Elöl, háton és csípőn hordozáshoz
3,5-20 kg-os hordozási súlyhoz (kb. 6 hetestől 3 éves korig) ajánlott
A kis súllyal született csecsemők és eltérő fejlődési ütemű gyermekek számára ajánlott, hogy kérj tanácsot egészségügyi szakembertől és (speciális esetekre képzett) hordozási tanácsadótól a termék használata előtt.
Kicsatolható újszülött betéttel
Állítható magasságú body az ortopédiailag ideális testtartástért
Terpeszbővítővel a térdhajlattól térdhajlatig való támasztásért
Állítható és lezipzározható alvócsuklyával
Megújult szabásvonalak a baba és a mama kényelméért
Optimális súlyelosztás a vállra és derékra
Minimális önsúly, könnyű használhatóság
Csak e célra szőtt és festett, GOTS minősítésű biopamut alapanyagok
Megfelel az MSZ EN 13209:2016 szabványnak
Egészségpénztári számlára elszámolható!
A termékképen látottakhoz képest a hordozó színének árnyalata a valóságban eltérhet.
A termékképeken látható Dogs mintához képest, a hordozó mintájában eltérés lehet
Részletek
Liliputi® Csatos Hordozó a hordozós kor végéig kényelmesen kiszolgál!

Használata könnyen elsajátítható. Állíthatóságának köszönhetően tökéletesen alkalmazkodik gyermeked testalkatához, megadja számára az ortopédiailag ideális testtartást, így a hordozós kor végéig kényelmes és egészséges a használata, ajánlásunk szerint 20 kg-os súlyig.

Kicsi babák számára, 3,5 kg-tól nagyjából a 68-as ruhaméret eléréséig a beépített újszülött szűkítőt javasoljuk használni, hiszen ebben biztosítható, hogy a body rész szépen támassza a gerincvonalat. Az újszülött szűkítőben azonban nem javasolt hosszú órákon át hordozni, inkább rövidebb, kb. fél órás szakaszokban, mert nem feltétlenül valósul meg a tértől térdig érő alátámasztás.

A csatos hordozót úgy terveztük meg szakértők közreműködésével, hogy minél kisebb terhelés érje a hordozó személy gerincét, derekát és vállát, az ergonomikus kialakítású vállpánt is ezt segíti elő. A külön felcipzározható terpeszbővítő lehetővé teszi, hogy a nagyobbacskák is térdhajlattól térdhajlatig érő, megfelelő támasztékot kapjanak, így biztosítva számukra az ideális és komfortos lábtartást. A body állítható magasságú, hogy a baba testalkatához és méreteihez igazodjon. Nem kell aggódnod akkor sem, ha a picúr elalszik, a fejecskét támasztó alvócsuklya pillanatok alatt rögzíthető, de akár el is távolítható.

A Liliputi® Csatos Hordozó baba és környezetbarát, biopamut anyagból készül - így nem gond az sem, ha a fogzós baba egy kicsit megrágcsálja. :) Egy szó, mint száz, a Liliputi® Csatos Hordozó használata egyszerű és kényelmes, maga a hordozó pedig - nem mellékesen - csudaszép. Beleszerettél már? :)
Adatok
Cikkszám
lil42
Tömeg
500 g/db