Philips AVENT cumisüveg Natural Response Airfree szeleppel 125ml

VAN
Raktárkészlet:
Philips AVENT cumisüveg Natural Response Airfree szeleppel 125ml
4 890 Ft
Tejáramlás hasonló, mint a mellből, a cumisüveget úgy tervezték,hogy csökkentse a kólika, a puffadás és a reflux¹ kockázatát125ml-es cumisüveg,
0hó Új etetőcumi a Natural cumisüvegekhez AirFree szelep
A kólika, a puffadás és a reflux kivételes védelmére tervezték, mivel az etetőcumi tejjel marad tele, nem levegővel, és könnyebbé teszi a függőleges táplálást, kevesebb levegőt nyelve.
Natural Response Etetőcumi- Lehetővé teszi a baba számára, hogy úgy szopjon, nyeljen és lélegezzen, mintha mellből inna.
A szoptatás és a cumisüveges táplálás egyszerű kombinációja
Cseppmentes, mell alakú kialakítás.
Tejáramlás hasonló, mint a mellből, csökkennek az etetési problémák
Nyugodt, kényelmes etetést biztosít. A Natural Response cumi támogatja a baba egyedi szívás-nyelés-légzés ritmusát, míg az AirFree szelep a kialakításának köszönhetően megakadályozza, hogy levegő kerüljön a baba pocakjába, így extra védelmet nyújt a hasfájás, gázképződés és folyadék-visszaáramlás ellen.
**A szoptatás és a cumisüveges táplálás egyszerű kombinációja
Természetes mellre tapadás a mell alakú etetőcumival
Az etetőcumi akkor engedi ki a tejet, amikor a baba aktívan iszik.*
Részletek
*Egyéb előnyök
Válassza a baba számára megfelelő átfolyási sebességet
A csepegésmentes etetőcumival megelőzhető, hogy kiömöljön és kárba vesszen a tej- Kompatibilis a Philips Avent termékcsaláddal
Könnyen megfogható a kis kezek számára- Egyszerűen használható, könnyen tisztítható és gyorsan összeállítható
A Natural Response cumisüvegek és etetőcumik BPA-mentesek
Legyen türelemmel, amíg a gyermeke megszokja
A szelepnek köszönhetően a levegő nem jut be a baba pocakjába-
A hasfájás és a kellemetlen érzés csökkentésére tervezveTermészetes szoptatás
A széles, puha és rugalmas etetőcumi a tervezésénél fogva a mell alakját és érzetét imitálja, ezzel elősegítve, hogy a baba kényelmesen tudjon a mellre tapadni és enni.Natural Response etetőcumiA Natural Response etetőcumi a csecsemő természetes táplálkozási ritmusával összhangban működve megkönnyíti a szoptatás és a cumisüveges táplálás kombinálását.
Az etetőcumi egyedülálló nyílással rendelkezik, amely csak akkor engedi ki a tejet, amikor a csecsemő éppen aktívan iszik. Vagyis, amikor a baba éppen nyel vagy levegőt vesz, a tejáramlás szünetel.Hasfájást csökkentő szelepA hasfájást csökkentő szelep a tervezésénél fogva etetés közben megakadályozza, hogy levegő kerüljön a baba pocakjába, így csökkentve a hasfájást és a kellemetlen érzéseketTalálja meg a megfelelő átfolyási sebességetMinden baba másképp eszik, és a saját ütemében fejlődik. Különféle folyáserősségeket fejlesztettünk ki, hogy Ön megtalálhassa a gyermeke számára tökéletes változatot, és személyre szabhassa a cumisüveget. Mindegyik Natural Response etetőcumi puha szilikonból készült.Csepegésmentes etetőcumiAz etetőcumi nyílása a tervezésének köszönhetően csak akkor engedi ki a tejet, amikor a csecsemő éppen iszik. Így elkerülhető, hogy kárba vesszen a tej – akár otthon, akár útközbenKompatibilis a termékek széles skálájávalKombinálja mellszívóinkat, cumisüvegeinket és poharainkat, hogy az Ön aktuális igényeinek megfelelő terméket hozzon létreKönnyű tartaniAz ergonomikus üveget minden szögből könnyű megfogni, így maximális kényelmet nyújt etetés közben. Önnek is és az apró kezeknek is könnyű tartani.Könnyen használható és tisztíthatóAz üveg széles nyaka megkönnyíti a cumisüveg feltöltését és tisztítását. Kevés elemből áll, gyorsan, egyszerűen összeállítható.BPA-mentesA Philips Avent Natural cumisüvegek BPA-mentes anyagból készülnek.Legyen türelemmel, amíg a gyermeke megszokjaAz új Natural Response cumisüvegeink eltérnek a szabad átfolyású cumisüvegeinktől. A szoptatáshoz hasonlóan itt is szükség lehet néhány próbálkozásra, mire minden összeáll. Ez teljesen természetes.- Fontos! A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minősül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.
Adatok
Cikkszám
avent1
Tömeg
200 g/db